Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

  • ΙΣΤΟΡΙΑ
  • ΌΡΑΜΑ
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η εταιρεία SOISAT δημιουργήθηκε το 2020 με σκοπό να βοηθήσει τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους προορισμούς να αναπτυχθούν και να προβληθούν μέσα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Η SOISAT δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού και ειδικότερα καλύπτει συμβουλευτικά τις σύγχρονες ανάγκες των μονάδων φιλοξενίας και των τουριστικών προορισμών και ταυτόχρονα σχεδιάζει και υλοποιεί ένα εξατομικευμένο σχέδιο ανάπτυξης και προβολής για κάθε συνεργάτη.
Μας υποκινεί η μεγάλη μας αγάπη για τον τουρισμό, η 25χρόνη εμπειρία μας στον κλάδο της φιλοξενίας και το πάθος μας για μετρήσιμα αποτελέσματα. Στη SOISAT προσεγγίζουμε το marketing ολιστικά δημιουργώντας ταυτόχρονα μια συνέργεια που βασίζεται στην ανάπτυξη, σχεδιασμό και υλοποίηση αλληλένδετων δραστηριοτήτων.
Πιστεύουμε ότι κάθε τουριστική επιχείρηση όπως και κάθε προορισμός, έχει διαφορετικούς στόχους και χρειάζεται ξεχωριστή στρατηγική marketing που θα δώσει δυναμική και σχήμα στην εταιρική σας εικόνα. Με βασικό στόχο την υποστήριξη και βιώσιμη ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών της Ελλάδας, η SOISAT έχει δημιουργήσει μία εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών εμπειρογνωμόνων του τουριστικού marketing που ξέρουν τι κάνουν και με ποιο στόχο.

Γιατί λοιπόν να εμπιστευτείτε εμάς;


0
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ PROJECTS
0
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ